Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: «Έχει κάποια στοιχεία που με βρίσκουν αντίθετο» - «Δεν μου αρέσει η αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις» (βίντεο)

«Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση. Αναρωτιέμαι σε τι ωφελεί όλο αυτό το πράγμα;», συμπλήρωσε.

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής και ψάλτης, Πέτρος Γαϊτάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «2Night Show» και μίλησε για πολλά θέματα, αλλά και για το διαγωνισμό της Eurovision.

Χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Η Eurovision έχει κάποια στοιχεία που με βρίσκουν απολύτως αντίθετο. Η εξωστρέφεια, η φιλαρέσκεια θεωρώ ότι ζημιώνουν τους νέους παρά τους ωφελούν. Επίσης, δεν μου αρέσει η τόση αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις. Δεν είναι ωραίο αυτό».


Σε άλλο σημείο, σχολίασε: «Πιστεύω ότι η Eurovision θα πρέπει να παραδειγματίζει και να αναδεικνύει την εξέλιξη αυτού που λέμε καλό ευρωπαϊκό τραγούδι σε λόγο και μουσική, να αντιπροσωπεύει τους λαούς και όχι μόνο μια αγγλική τάση στη γλώσσα και στον τρόπο. Είναι σαν να βλέπουμε αγγλικά συγκροτήματα».


Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Γαϊτάνος: Είναι αμαρτία ο γάμος & τα παιδιά - Μου αρέσει ο έρωτας αλλά όχι η ηδονή και το σεξ

«Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα. Αναρωτιέμαι σε τι ωφελεί όλο αυτό το πράγμα;», είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο - Μεγάλη Πέμπτη: Ο Πέτρος Γαϊτάνος ψάλλει το θρήνο της Παναγίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr