Ο ιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα συμβουλεύει: Tips πριν τη βραδινή έξοδο με "υλικά" από το σπίτι σας - Αβοκάντο, ζάχαρη, μέλι

Περιλαμβάνει τόσο μακιγιάζ όσο και περιποίηση δέρματος

Η προετοιμασία για μια βραδινή έξοδο περιλαμβάνει τόσο μακιγιάζ όσο και περιποίηση δέρματος.

Για μια άψογη εμφάνιση που διαρκεί, ακολουθούν μερικές γρήγορες και αποτελεσματικές συμβουλές με έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας για να διασφαλίσετε ότι το δέρμα σας είναι θα στα καλύτερά του:

► Καθαρισμός και απολέπιση: Ξεκινήστε καθαρίζοντας το πρόσωπό σας και κάνοντας απαλή απολέπιση για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό DIY απολεπιστικό scrub χρησιμοποιώντας ζάχαρη και μέλι για να αφήσετε το δέρμα σας φρέσκο και λείο.

► Ενυδατική μάσκα προσώπου: Εφαρμόστε μια ενυδατική μάσκα προσώπου πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας. Ένα μείγμα από γιαούρτι, μέλι και πουρέ αβοκάντο κάνει θαύματα για να δώσει στο δέρμα σας ενυδάτωση και λάμψη.

► Primer: Μετά τη μάσκα προσώπου, χρησιμοποιήστε ένα primer για να δημιουργήσετε έναν απαλό καμβά για το μακιγιάζ.

►  Foundation με οφέλη περιποίησης δέρματος: Επιλέξτε ένα foundation που περιλαμβάνει οφέλη για την περιποίηση της επιδερμίδας, όπως το υαλουρονικό οξύ ή τη βιταμίνη C, για να θρέφει το δέρμα σας ενώ παρέχει κάλυψη.

► Scrub χειλιών: Κάντε απολέπιση στα χείλη σας χρησιμοποιώντας ένα σπιτικό scrub ζάχαρης με μια σταγόνα ελαιόλαδο. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το κραγιόν θα παραμείνει ζωντανό και τα χείλη ενυδατωμένα.

►  Μάσκες ματιών DIY: Εφαρμόστε DIY μάσκες κάτω από τα μάτια που μπορείτε να φτιάξετε από εμποτισμένα φακελάκια πράσινου τσαγιού. Η καφεΐνη στο τσάι θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

► Θρεπτικό βάλσαμο για τα χείλη: Πριν απλώσετε το κραγιόν, ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα DIY lip balm από λάδι καρύδας και κερί μέλισσας. Ενσωματώνοντας αυτές τις συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας στη ρουτίνα μακιγιάζ σας, όχι μόνο διασφαλίζετε ότι το μακιγιάζ θα φαίνεται άψογο, αλλά ενισχύετε και την υγεία του δέρματός σας.

Με αυτές τις δέκα γρήγορες και αποτελεσματικές συμβουλές μακιγιάζ που δίνουν προτεραιότητα στην DIY περιποίηση της επιδερμίδας, θα είστε έτοιμες για μια βραδινή έξοδο με λαμπερή
επιδερμίδα που παραμένει φρέσκια και ζωντανή.

Διαβάστε ακόμη: Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα συμβουλεύει: Πώς να πετύχετε το καλύτερο μαύρισμα στις διακοπές;

Διαβάστε ακόμη: Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα συμβουλεύει: Πώς να προστατεύσετε την επιδερμίδας σας όταν ταξιδεύετε;

Διαβάστε ακόμη: Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα απαντάει: Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε απολέπιση;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ