Τα 5 βασικότερα βήματα για την πιο απαλή & λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 50 – Δοκιμάστε τα!

Οι πιο συμβουλές ομορφιάς.

Με τα χρόνια η επιδερμίδα ξεθωριάζει χάνει το κολλαγόνο και την λάμψη της.

Από λεία, σφριγηλή και ελαστική να γίνεται ξηρή, λεπτή και τραχιά…

Υπάρχουν όμως κάποια βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ειδικά αν είστε πάνω από 50 για να επαναφέρετε την λάμψη της!

1.Αντηλιακό κάθε μέρα!

Καμία ρουτίνα ομορφιάς δεν θεωρείται πραγματικά ολοκληρωμένη, εάν δεν περιλαμβάνει ένα αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας. 

2.Τα σωστά προϊόντα

Αναζητήστε φόρμουλες, ειδικά σχεδιασμένες για ώριμες επιδερμίδες, που λειαίνουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και μειώνουν την ερυθρότητα. 

Μιλήστε με τον δερματολόγο σας!

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες κρέμες ή τζελ για την ξηρότητα του κόλπου στην ελληνική αγορά - Κατάλληλες για την εμμηνόπαυση, καταπραΰνουν & ενυδατώνουν

3.Δώστε τέλος στην ξηρότητα 

Προκειμένου να αποφευχθεί η ξηρότητα στην επιδερμίδα, καλό είναι ο καθαρισμός προσώπου να γίνεται με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και όχι με καυτό. 

Ο πιο σπουδαίος σύμμαχος στον αγώνα κατά της ξηρότητας είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό οξύ, το οποίο βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει πιο απαλή και νεανική.

4.Απολέπιση

Η απολέπιση είναι must για την ώριμη επιδερμίδα. Ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα scrub για το πρόσωπο και το σώμα μία φορά την εβδομάδα.

Έτσι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

5.Λέιζερ

Τα λέιζερ είναι η λύση για πολλά προβλήματα της επιδερμίδας. Μπορεί να κοστίζουν ακριβά, ωστόσο είναι ικανά να σας απαλλάξουν από καφέ κηλίδες, ουλές και ανομοιόμορφη υφή. 

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 9 απλά tips που όλοι μπορείτε να κάνετε για την πιο λαμπερή επιδερμίδα ever - Δοκιμάστε τα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ