Laura Sliazaite: Η γυναίκα που ήταν για 13 χρόνια αυστηρά vegan & το «γύρισε» σε κρέας – Η θεαματικές αλλαγές που είδε στο σώμα της (φωτό & βίντεο)

Άλλαξε τώρα πορεία και κατευθύνθηκε εντελώς αντίθετα.

Η Laura Sliazaite είναι μια 39χρονη γυναίκα που ζεί στο Λονδίνο, η οποία είχε επιλέξει για 13 χρόνια να είναι vegan αυστηρά.

Η Laura πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει τρόπο ζωής!

Η Laura έτρωγε αποκλειστικά με ωμά λαχανικά και φρούτα, αλλά ισχυρίστηκε ότι η μεγάλη έμφαση που έδινε στις φυτικές τροφές την οδήγησαν να έχει προβλήματα όπως αϋπνία και υψηλό σάκχαρο στο αίμα.

Άλλαξε τώρα πορεία και κατευθύνθηκε εντελώς αντίθετα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τώρα ακολουθεί την «δίαιτα των σαρκοφάγων» ή αλλιώς «carnivore diet» και ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιο υγιής. 

«Από χορτοφάγος, τρώω πλέον μπριζόλα κάθε μέρα – ο κόσμος λέει ότι θα πάθω καρδιακή προσβολή, αλλά ποτέ δεν ήμουν πιο υγιής» λέει.

Εξιστορεί την εμπειρία της:

«Μετά την πρώτη από τις 30 ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι τόσο καταπληκτικά, γεμάτη ενέργεια και η πέψη μου ήταν καλύτερη» λέει. «Αποφάσισα να την δοκιμάσω για 100 ημέρες και όταν πέρασαν κι αυτές, ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τρόπος ζωής μου. Τώρα που έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, μπορώ σίγουρα να πω ότι για πρώτη φορά αισθάνομαι σαν άνθρωπος. Βλέπω πώς το σώμα μου έχει θεραπευτεί και συνεχίζει να θεραπεύεται». 

Η Laura είδε τεράστια διαφορά στο σώμα της

«Τα προβλήματα ύπνου μου εξαφανίστηκαν τελείως, ενώ πριν κοιμόμουν μετά βίας τρεις ώρες τη νύχτα. Είχα έκζεμα και φαγούρα στο σώμα μου σε όλη μου τη ζωή, μερικές φορές τόσο έντονα που ένιωθα ότι το σώμα μου έπαιρνε φωτιά – αυτό εξαφανίστηκε. Επίσης, το σχήμα του σώματός μου έχει βελτιωθεί – δεν έχασα πραγματικά βάρος, αλλά η φλεγμονή μου εξαφανίστηκε. Όλα τα πεπτικά μου προβλήματα, όπως φούσκωμα, κράμπες και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση , έχουν εξαφανιστεί. Τα μαλλιά μου δεν ήταν ποτέ πιο λαμπερά και ακόμα και η όρασή μου έχει βελτιωθεί. Η ενέργειά μου είναι σταθερή τώρα».

Και συνέχισε: «Συνήθιζα να κρυολογώ αρκετά συχνά και να βγάζω έρπητα στα χείλια μου, αλλά δεν έχω πάθει αυτό τον τελευταίο χρόνο – ακόμα και όταν οι άνθρωποι γύρω μου και στη δουλειά μου αρρωσταίνουν».

Πέρα από τα παραπάνω εξοικονομεί και περισσότερα χρήματα

Ένα τυπικό πρωινό της περιλαμβάνει αυγά και μπέικον/Φωτογραφία: Instagram/vegan.turned.carnivore

Η 39χρονη λέει ότι η νέα της διατροφή, την βοήθησε και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, ότι τρώει μπριζόλα κάθε μέρα και καταφέρνει να μην πληρώνει τόσα πολλά όσα πριν.

Όπως λέει: «Πριν ξεκινήσω τη δίαιτα των σαρκοφάγων, σκέφτηκα ότι θα είναι αρκετά ακριβή, αλλά τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα χρήματα. Ψωνίζω μία φορά την εβδομάδα και παίρνω πολλές μπριζόλες, πολύ μοσχαρίσιο κιμά, βιολογικά αυγά, τυρί και κρέμα γάλακτος για τον καφέ μου. Ξοδεύω για το φαγητό μου περίπου 50 με 70 λίρες την εβδομάδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr