Σμιλέψτε το πρόσωπό σας με αυτές τις 6 facial exercises – Έτσι θα φαίνεστε πιο φρέσκια & λαμπερή

Διατηρήστε την νεανικότητα σας. 

Η ομορφιά και η υγεία του προσώπου μας είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς. 

Το eirinika βρήκε διάφορες τεχνικές και ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου μας, χωρίς αισθητική παρέμβαση.

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι έχουν αναζητήσει τρόπους για να διατηρήσουν τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους. 

Με τις σύγχρονες γνώσεις και τις παραδοσιακές μεθόδους, μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Δείτε λοιπόν τις 5 ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να σμιλέψετε το πρόσωπό σας.

Analoma Viloma (Άσκηση Αναπνοής): Κλείστε το δεξί ρουθούνι με τον δεξιό αντίχειρα και εισπνεύστε αργά από το αριστερό ρουθούνι. Κλείστε και τα δύο ρουθούνια και κρατήστε την αναπνοή για λίγα δευτερόλεπτα. Εκπνεύστε από το αριστερό ρουθούνι και επαναλάβετε.

The Satchmo: Εισπνεύστε και φουσκώστε τα μάγουλα με αέρα. Κρατώντας την αναπνοή, μεταφέρετε τον αέρα από το ένα μάγουλο στο άλλο. Εκπνεύστε αργά και επαναλάβετε.

The Smiling Fish: Εισπνεύστε και ρουφήξτε τα μάγουλά σας προς τα μέσα, ενώ προσπαθείτε να χαμογελάσετε. Κρατήστε την αναπνοή και εκπνεύστε αργά. Επαναλάβετε.

Διαβάστε ακόμα: Μακιγιάζ: Αυτά είναι τα 5 λάθη που προκαλούν ακμή

Eyes - Φυσικό Λίφτινγκ: Κάντε μασάζ με τους δείκτες στην κόγχη των ματιών και πιέστε το δέρμα κάτω από τα φρύδια από μέσα προς τα έξω. Επαναλάβετε αρκετές φορές.

Χαμόγελο: Χαμογελάστε πλατιά και κρατήστε το χαμόγελο για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η άσκηση βοηθά στη σύσφιξη των μυών των μάγουλων.

Σήκωμα των Χειλιών: Σηκώστε το κάτω χείλος πιέζοντας προς τα έξω το σαγόνι. Κρατήστε τη θέση για 15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε.

Διαβάστε ακόμα: Ο ιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα συμβουλεύει: Απολέπιση - Βήμα-βήμα η σωστή διαδικασία & τα οφέλη στο δέρμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ