Πριγκίπισσα Kate: Επέστρεψε αθόρυβα στα βασιλικά της καθήκοντα - Τι έκανε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες (φωτό)

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με το κουράγιο και την δύναμη ψυχής της.

Η αγαπημένη μας Πριγκίπισσα Κέιτ επιστρέφει σιγά σιγά στα βασιλικά της καθήκοντα και μας αρέσει πολύ να την βλέπουμε να επιστρέφει.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλία την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε την προληπτική χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Χθες πραγματοποίησε ένα meeting στο Κάστρο Γουίνδσορ για το πρόγραμμά της «Early Years». 

Το πρόγραμμα αυτό αφορά το κέντρο για την πρώιμη παιδική ηλικία, στο οποίο είναι προστάτιδα.

Η συνάντηση καταγράφηκε επίσημα στο Court Circular, το επίσημο αρχείο των βασιλικών υποχρεώσεων, το οποίο έγραφε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα του Βασιλικού Ιδρύματος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα συνάντηση για τα Πρώιμα Χρόνια στο Γουίνδσορ».

Να σημειωθεί ότι  αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση που σημειώνεται στο Court Circular από τις 6 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Πέρασαν δηλαδή 9 μήνες από την τελευταία της συνάντηση εκεί.

Ωστόσο, η 42χρονη Πριγκίπισσα εργάστηκε από το σπίτι όσο της το επέτρεπε η υγεία της.

Την περασμένη εβδομάδα η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της «προληπτικής χημειοθεραπείας» και σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα «ελαφρύ πρόγραμμα» δημοσίων υποχρεώσεων τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο, προειδοποίησε επίσης ότι θα είναι μια αργή επιστροφή σε πλήρη δημόσια καθήκοντα, καθώς «το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω ελεύθερη από τον καρκίνο είναι τώρα η εστίασή μου» και παραδέχθηκε πως ήταν μια «τρομακτική και απρόβλεπτη» περίοδος για την οικογένειά της.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτά είναι τα 5 κρυφά μηνύματα που πέρασε το οικογενειακό βίντεο - Η δύναμη της αγάπης & η αξία στα απλά πράγματα!

Διαβάστε ακόμα: Η πριγκίπισσα Κέιτ συγκινεί: «Μετά από εννέα δύσκολους μήνες, ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες» - Δημοσιοποίησε βίντεο με όμορφες στιγμές με τα παιδιά της και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δείτε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ