Μιμή Ντενίση: «Έπαιζα επί 1,5 μήνα με τρομερούς πόνους, δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσω παράσταση - Είναι θέμα σεβασμού προς τους θεατές» (βίντεο)

Πως τραυματίστηκε η κορυφαία ηθοποιός;

Η αγαπημένη μας, Μιμή Ντενίση έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Madre», την αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη και ένα ατύχημα που είχε.

«Κι εγώ αγάπησα πολύ τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για αυτή την πόλη. Είπα ότι έπρεπε να μείνει αυτό το έργο, όπως έμεινε για τη Σμύρνη, έτσι και για τη Θεσσαλονίκη. Έτσι γεννήθηκε το Madre».

Δείτε το βίντεο:


Για το αν η αγάπη του κόσμου που γεμίζει τα θέατρα και κόβει εισιτήρια, τής προκαλεί άγχος κατά στιγμές, η ηθοποιός σχολίασε: «Άγχος δεν έχω, όχι. Εγώ έχω μόνο χαρά και ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος βλέπει την αγάπη που του έχω, δεν βάζω ποτέ εξωφρενικά εισιτήρια. Προτιμώ να έχει κόσμο με φθηνότερο εισιτήριο, ανάλογα πάντα με την παραγωγή».

Τέλος, η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε έναν τραυματισμό που υπέστη επειδή μια ομάδα θαυμαστών έπεσε πάνω της: «Δεν το έχω πει ποτέ. Ήρθε τον χειμώνα ένα γκρουπ 40 άτομα κι έπεσαν πάνω μου. Εγώ κάθισα στο σκαλί και - δεν το έχω πει ποτέ - έπαθα κάταγμα στο ιερό οστό. Έπαιζα επί 1,5 μήνα με τρομερούς πόνους. Δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσω. Είναι θέμα σεβασμού προς τους θεατές και τους συναδέλφους μου».

Διαβάστε ακόμα: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα: Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρινέλλα, Νατάσσα Θεοδωρίδου & Ευγενία Μανωλίδου (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Ζωή Λάσκαρη & Μιμή Ντενίση, απαστράπτουσες στo party γενεθλίων της αείμνηστης ηθοποιού στα 80s – H δυνατή φιλία των δύο star!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr