Έλλη Στάη: Σπάνια οικογενειακή έξοδος με τον σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα & τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη - Η guest εμφάνιση της δημοσιογράφου (φωτό)

Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο

Μία σπάνια οικογενειακή έξοδο πραγματοποίησε η Έλλη Στάη.

Η δημοσιογράφος έδωσε το "παρών" με τον σύντροφο της, Νίκο Μουνδρέα και τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, "Απόρρητο" (Νέα Τάξη Πραγμάτων) σε σκηνοθεσία της Ταμίλας Κουλίεβα.

Οικογενειακώς στο θέατρο η Έλλη Στάη - Με τον σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα και τον γιο της, Μάρκο

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Ταμίλα Κουλίεβα, Μαριάννα Κιμούλη και Χρήστος Στέργιογλου με την Έλλη Στάη και τον Παύλο Τσίμα να δίνουν τα πρόσωπά τους στο ΑΙ-one.

Για την περίσταση, η Έλλη Στάη παρευρέθηκε στο θέατρο Καρέζη φορώντας ένα μαύρο 3 pieces κοστούμι με ημίπαλτο και λευκή μπλούζα, ενώ έδωσε μία νότα elegance με μια κόκκινη The Rond Carré Jaquemus τσάντα αξίας περίπου 1090 ευρώ.

Η Έλλη Στάη με την Ταμίλα Κουλίεβα.

Απογείωσε το look με ιδιαίτερα χρυσά σκουλαρίκια.

Η δημοσιογράφος πόζαρε με χαμόγελο πλάι στον σύντροφο της κι εφοπλιστή, Νίκο Μουνδρέα με τον οποίο φέτος συμπληρώνουν 8 χρόνια σχέσης.

Η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Σε άλλα κλικς την είδαμε μαζί με τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη, o οποίος της έχει χαρίσει δύο εγγονούς, τον Δημήτρη και τον Φίλιππο, 5 και 4 ετών.

Η Έλλη Στάη και ο γιος της Μάρκος Κατσίμης.

Ο Μάρκος Κατσίμης, παντρεύτηκε το 2018 τη σύζυγό του Φαίη Κουτζούκου. Το 2020 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος και το 2021 ο δεύτερος.

ΣΤΑΗ
Η Έλλη Στάη με τα εγγόνια της 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το "Απόρρητο", αλλιώς "Νέα Τάξη Πραγμάτων", αφορά μύχιες εξομολογήσεις, τεστάροντας τα όρια της αντοχής -μαζί και της αποδοχής– από την πλευρά των οικείων μας. Μας βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθούμε σε ποιο ακριβώς σημείο σπάει η κλωστή που κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στην εικόνα που θέλουμε να έχουμε (και να επιδεικνύουμε) και σε εκείνες τις ανομολόγητες, και στους εαυτούς μας, πτυχές που συνθέτουν το είναι μας.

Διαβάστε ακόμη: Έλλη Στάη: Super γιαγιά! – Πήγε τα εγγονάκια της σε θεατρική παράσταση – Το παλτό στο χρώμα του πάγου & η animal print τσάντα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Έλλη Στάη με digital print κουστούμι σε τιρκουάζ χρώμα – Η φούξια mini bag της Σίας Κοσιώνη – Η glam εμφάνιση των παρουσιαστριών των ειδήσεων (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr