Οι σέξι εξομολογήσεις των σταρ: Όταν οι επώνυμοι έχουν κέφια και αποκαλύπτουν τι κάνουν στο κρεβάτι τους!

Οι σέξι εξομολογήσεις των σταρ: Όταν οι επώνυμοι έχουν κέφια και αποκαλύπτουν τι κάνουν στο κρεβάτι τους!

Angelina Jolie




«Είμαι πολύ τυχερή με τον Brad», είπε στην Telegraph. «Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν, αλλά είναι επίσης και ένας πραγματικός άνδρας. Είναι ένας εξαιρετικός, στοργικός πατέρας, ένας πολύ, πολύ έξυπνος άνθρωπος και φυσικά αυτός είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει», και πρόσθεσε « Κάναμε σεξ ακόμη και όταν ήμουν έγκυος. Είναι υπέροχο και σε κάνει ερωτικά πιο δημιουργικό».

Olivia Wilde



Η Wilde ιντρίγκαρε το πλήθος όταν μοιράστηκε δημόσια προσωπικές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή όταν εξομολογήθηκε ότι με τον Jason Sudeikis έκαναν σεξ σαν Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι».

Sting


«Με τη σύζυγο μου, Trudie Syler, υπάρχει πάντα μια διάθεση για παιχνίδι. Μου αρέσει το θεατρικό σεξ», είπε στο Harper Bazaar. «Μου αρέσει να δείχνω καλά. Μου αρέσει και εκείνη να είναι όμορφη. Πολλές φορές την ντύνω και εγώ ο ίδιος».


Cameron Diaz


«Η πηγή της νεότητας υποθέτω ότι είναι η άσκηση, η υγιεινή διατροφή, το άφθονο νερό, τα πολλά γέλια και φυσικά το πολύ σεξ» είπε Diaz στο Vogue το 2010, προσθέτοντας ότι «ναι, το σεξ, το έχουμε ανάγκη ως ανθρώπινα όντα. Είναι υγεία, είναι φυσική επιθυμία, είναι αυτό για το οποίο είμαστε εδώ για να κάνουμε!».

Δείτε περισσότερα στο gamos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr