Summer Top: Ξενοδοχείο με μόνιμα χαμογελαστό - ανθεκτικό σε κάθε αναποδιά manager, την καλύτερη θέα της Πάρου, δική του παραλία και δικό του μποστάνι έχει όνομα: Senia Hotel! (φωτό)

Η επιτυχία του Senia έχει δύο φράσεις κλειδιά: ‘’λύνω τα πάντα – όλα προσπαθώ με φανερή όχι προσποιητή ευσυνειδησία’’, είμαι (αφορά τους ιδιοκτήτες π.χ τον κο Τάσο και τον manager Θεοδόση Δαβερώνα) πολύ απλός, χαλαρός, αποτελεσματικός, χαμογελαστός συνεχώς, ακούραστος, ανθρώπινος, ευγενικός. Τα ατού του Senia:

1.     Θέα, θέα, θέα απρόσκοπτη στο Αιγαίο από ψηλά

2.     Η παραλία στα πόδια σου, με τα πόδια φθάνεις σε 3 λεπτά, κατεβαίνεις μια σκάλα, έφθασες!

Δεν έχει μειονεκτήματα το Senia;


Ουδείς αλάνθαστος


Στο Πιπέρι* ας πούμε, την πλαζ, που έχει δικές του ομπρέλες, το Senia δεν τις έχει τελικά γιατί όποιος γείτονας, περαστικός θέλει τις παίρνει, έτσι ο πελάτης μπορεί να ξεμείνει. Είπαμε η πολλή καλοσύνη βλάπτει.

Five star treatment. Αν σου τύχουν οι ανακαινισμένες Mini σουίτες με τζακούζι στην βεράντα, νοιώθεις Πασάς στην Πάρο, άσε που τη νύχτα ανάβεις τον ουρανό του κρεβατιού με τα φωτάκια που αλλάζουν χρώματα και λες: τον ερωτεύομαι ξανά ή να το κρατήσω; ε δεν το κρατάς, άσε που έχει και ένα extra δωμάτιο με Hamam…Μεγάλες στιγμές…

Άλλα ελαττώματα; θέλω low-fat yogurt στο πρωινό κι άλλες healthy – organic επιλογές. Η υπεύθυνη στο breakfast μικροκαμωμένη Χαρά, είναι όνομα και πράγμα. Οι δε ντομάτες και η πιπεράτη ρόκα από το μποστάνι του ιδιοκτήτη, η καλύτερη νοτματοσαλάτα που έχω φάει τα τελευταία χρόνια!!!


Άλλα πλεονεκτήματα… ένα τσιγάρο (μακριά από εμένα) δρόμο η Νάουσα χωρίς να είσαι μέσα στην Νάουσα… Μεγαλείο!!! Άσε που άμα φοράς πλατφόρμες δεν ξεμεσιάζεσαι, γιατί περπατάς 4’ και τσούπ είσαι πρώτη μούρη στον Μάριο, τον Barbarossa ή στο Angels!


Είναι ακριβό το Senia; σωστό στις τιμές του!


ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

*ο Θεοδόσης μου είπε πως όταν μικρός, πίστευε πως η πλαζ Πιπέρι, αντί για άμμο είχε κόκκους πιπεριού, γι αυτό λεγόταν έτσι!χαχα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr