Ποιες κυρίες της ελληνικής καλλιτεχνικής αλλά και πολιτικής ζωής έχουν τελικά φυσικά στήθη; Πήξαμε στα εμφυτεύματα! (φωτό)

Πάνε 39 μήνες από τότε που είχαμε ασχοληθεί με αυτό το διαχρονικά επίκαιρο, για κάθε άντρα, θέμα. Και τώρα, με τη σεζόν (τηλεοπτική και γενικότερα) να ξεκινάει, είπαμε να επιστρέψουμε στον 'τόπο του εγκλήματος'.

Όπως και την προηγούμενη φορά, εδώ συμπεριλάβαμε όσες είμαστε βέβαιοι (ή, τουλάχιστον, όσο πιο βέβαιοι είναι ανθρωπίνως δυνατόν) ότι δεν έχουν χτυπήσει ποτέ την πόρτα πλαστικού χειρούργου. Οπότε όχι, δεν ξεχάσαμε καμία. Όλες όσες είναι εντός προέκυψαν με βάση ρεπορτάζ. Και όσες είναι εκτός είναι καλοδεχούμενες να έρθουν να μας αποδείξουν ότι κάνουμε λάθος. Οι ίδιες πάντα. Χωρίς συνοδεία δικηγόρου.

Επίσης οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για τα ωραιότερα φυσικά στήθη τώρα. Και όχι όλων των εποχών. Κάτι που, επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητο και πόσο πολύτιμο είναι ένα μεγάλο φυσικό στήθος (επηρεάζεται από την ηλικία, την ανίκητη βαρύτητα, την κακή χρήση ή την γέννα) δεν μας επιτρέπει να έχουμε εντός λίστας θρυλικές εκπροσώπους του είδους όπως π.χ. τις Βάνα Μπάρμπα, Ελένη Πετρουλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Έλλη Κοκκίνου, Τζένη Μπότση, Σίσσυ Χρηστίδου, Άντζελα Γκερέκου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μαρία Κορινθίου, Σίσσυ Χρηστίδου και Μαρία Σολωμού). Αυτές ανήκουν στο Hall of Femme μας. Και εκεί βρίσκονται ήδη. Μαζί με την εκτίμησή μας για την συνολική τους προσφορά.

Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι '' Η λογική που γράφεται αυτό το κομμάτι δεν είναι για να κράξει τις σιλικονούχες, αλλά για να εκθειάσει την 'σιωπηλή μειοψηφία', αυτές που μεγάλωσαν καταδικασμένες να τις κοιτάζουν οι άντρες πολύ κάτω από τα μάτια''. Γιατί ναι, δεν είναι όλα τα τούμπανα το ίδιο.

Το πιο φωτογενές

Όταν την πρωτογνωρίσεις δεν σου πιάνει, λόγω ύψους, το μάτι. Όμως η Λάουρα Νάργες διαθέτει συνολικά ένα από τα πιο θηλυκά και πιο φωτογενή κορμιά που έχουν σκάσει μύτη τα τελευταία χρόνια. Συμπεριλαμβανομένου του υπέροχου στήθους της το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε (περίπου κατά λάθος) στην πρώτη της φωτογράφηση στο Nitro. Και από τότε, ποτέ ξανά. Όχι, οι πόζες με μπικίνι στο instagram της δεν μετράνε. Εξαιρετική περίπτωση θηλυκού συνολικά.

Και μια που μιλήσαμε για Ελληνογερμανίδες, ευκαιρία να πούμε και ένα γειαχαραντάν στην Ισαβέλλα Στρατηγάκη, ένα μοντέλο που ήρθε, σάρωσε τις φωτογραφήσεις (με ατού το υπέροχο -pierced- στήθος της) και μετά ψιλο-εξαφανίστηκε.

Στη δεύτερη θέση στηθο-φωτογένειας καταφθάνει με ορμή η -φρέσκια, γλυκύτατη και πληθωρική σε όλα τα σωστά σημεία-Έλενα Τσαγκρινού των Otherview.

Ενός συγκροτήματος το οποίο, αν μη τι άλλο, ξέρει να διαλέγει τραγουδίστριες.
Το new entry

Η σιλικόνη είναι τα τελευταία χρόνια μια πραγματική 'επιδημία'. Και όπως είναι πολύ δύσκολο να βρεις πλέον επώνυμη χωρίς μεγάλο στήθος, είναι εξίσου δύσκολο να βρεις κάποια που να μην το έχει 'πειράξει'. Εξαίρεση στον κανόνα είναι, όπως όλα δείχνουν, η ανερχόμενη τραγουδίστρια Stefany για την οποία προσεχώς και οφείλουμε και θα πούμε περισσότερα.

Η μοναδική αξιόλογη εκπρόσωπος του είδους που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Μαζί φυσικά με την Πηνελόπη Πλάκα. Μια ηθοποιό που 'σφύζει' από ταλέντο. Από όποια πλευρά και αν το δεις.

Επίσης στην ίδια κατηγορία οφείλουμε να συμπεριλάβουμε και την Ήβη Αδάμου. Ένα κορίτσι που γνωρίσαμε στα 16 του μέσω Χ-Factor και που όλοι μπορούσαν να δουν ότι θα εξελιχθεί σε μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Όπως ακριβώς και έγινε.

Η αυτονόητη

Λίστα τέτοιου είδους χωρίς την Χριστίνα Μουστάκα δεν νοείται. Αλλιώς θα μας παίρνατε με τις πέτρες. Αν και εμείς τα είπαμε και τα ξαναλέμε. Το στήθος δεν είναι το πιο σέξι σημείο του κορμιού της. Ούτε καν το πιο 'τουμπανιασμένο'. Αυτό είναι το μυαλό της. Κρίμα που δεν είναι κάτι που φωτογραφίζεται για να στο δείξουμε.

Οι πρώιμοι βετεράνοι

Υπάρχουν ορισμένα κορίτσια που είναι στη ζωή μας τόσο πολύ καιρό ώστε θεωρούμε τις ίδιες μεγαλύτερες από ότι είναι. Και, το κυριότερο, τα προσόντα τους και την 'προσφορά' τους αυτονόητη. Όπως π.χ. την Χριστίνα Στεφανίδη την οποία θυμάμαι, 15 ετών, να είναι η πιο μικρή από τα κορίτσια του Super Deal.

H μοναδική Ελληνίδα η οποία, από άποψη σώματος/ στήθους, είναι άμεσα συγκρίσιμη με γυναίκες τύπου Kim Kardashian. Ναι, δεν είναι υπερβολή. Αν την είχες δει ποτέ από κοντά θα καταλάβαινες. Δυστυχώς μας την 'έφαγε' ο έρωτας και η ξενιτία (βλέπε Ιταλία).

Διαβάστε τη συνέχεια στο oneman.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr