Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου με επίτιμο προσκεκλημένο τον Έλληνα Σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη

Τα Time Out Eating Awards Κύπρου, αντίστοιχα των Χρυσών σκούφων στην Ελλάδα, φιλοξενούν τις γεύσεις του Γιάννη Μπαξεβάνη. Όλο το άρωμα της Κύπρου στα πιο γευστικά βραβεία…! Για ακόμη μια χρονιά ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου ήρθε για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Τα Time Out Eating Awards Κύπρου, αντίστοιχα των Χρυσών σκούφων στην Ελλάδα, φιλοξενούν τις γεύσεις του Γιάννη Μπαξεβάνη.


Όλο το άρωμα της Κύπρου στα πιο γευστικά βραβεία…! Για ακόμη μια χρονιά ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου ήρθε για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.
Το menu της βραδιάς θα αποτελείται από 5 πιάτα δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας έχοντας ως κύριο συστατικό το χαρούπι το οποίο θα επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης.
Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 στο Ρόγιαλ(Royal Hall) στη Λευκωσία και παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Λώρης Λοϊζίδης (σεναριογράφος/ηθοποιός) και Tonia Buxton (παρουσιάστρια του «My Cypriot Kitchen» και «My Greek Kitchen» στο Discovery Channel και Channel 5).
Πηγή:polispress.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ