Γιάννης Σμαραγδής θα μιλήσει με το κοινό στα σινεμά της Αθήνας για το ΄Χαβιάρι΄ του και τον Βαρβάκη

Επτά εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του, το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» συνεχίζει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης θα δώσει το παρών στους κινηματογράφους Αελλώ, Νανά και Αίγλη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, για να συνομιλήσει με το κοινό μετά την προβολή της ταινίας.

Επτά εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του, το «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» συνεχίζει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία.

Συγκινημένος από την ανταπόκριση του κοινού, αλλά και ευγνώμων για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος στο εγχείρημά του – μια υπερπαραγωγή σε καιρό κρίσης-, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής θα παρευρεθεί σε σινεμά της Αθήνας προκειμένου να συνομιλήσει με τους θεατές για το όραμα και την προσπάθεια που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η ταινία.

Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία του Έλληνα ευεργέτη και δαιμόνιου επιχειρηματία Ιωάννη Βαρβάκη. Το «Χαβιάρι» έχει ήδη ξεπεράσει τα 300.000 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης θα δώσει το παρών στους κινηματογράφους Αελλώ, Νανά και Αίγλη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, για να συνομιλήσει με το κοινό μετά την προβολή της ταινίας.

Ημέρες και ώρες προβολών:

Σάββατο 24/11: Αίγλη Χαλάνδρι 2, 18.00
Κυριακή 25/11, Αελλώ 2, 17.15
Τετάρτη 28/11, Νανά 3, 18.00
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ