Tσιπς φέτας με φινόκιο και πορτοκάλι-γκουρμεδάτο αλλά εύκολο & νόστιμο από τον Άκη Πετρετζίκη μας

Λίγο περίεργο αλλά τόσο νόστιμο... !!!!

Υλικά
250 γραμμάρια τυρί φέτα

2 φινόκιο, 2 πορτοκάλια

1 κουτί Μέλι

1 κουτί Μουστάρδα

Ανάμεικτη σαλάτα

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε την φέτα λεπτές φέτες περίπου και βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 130 βαθμούς για περίπου 1 ώρα μέχρι που να γίνουν chips. Βγάζουμε την σάρκα από το πορτοκάλι και αφήνουμε στην άκρη, στίβουμε όλο το ζουμί που έχει απομείνει και προσθέτουμε μουστάρδα, μέλι, αλάτι, πιπέρι και ανακατευουμε προσθέτοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο μέχρι που να δέσει η σάλτσα. Ψιλοκόβουμε το φινόκιο και ανακατευουμε όλα τα υλικά.
Όταν βγάλουμε την φέτα από τον φούρνο αφήνουμε με 10 λεπτά να κρυώσει για να γίνει τραγανό.
Μικρά Μυστικά: Ένα μαντολίνο για να κόβετε ψιλά τα λαχανικά είναι πολύ χρήσιμο..
Χρόνος Εκτέλεσης: 1 ώρα κ 20 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: 2
Μερίδες: 2
Πηγή: oisyntagesmoy.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr