Μοσχαρίσια παϊδάκια με μαραθόσπορο και μουστάρδα-ένα τέλειο αρωματικό πιάτο από τον Άκη Πετρετζίκη
Βάλτε το βούτυρο, το μαϊντανό, το σκόρδο και τη μουστάρδα σε ένα μπολάκι και ανακατέψτε τα καλά....
Υλικά
•1 κιλό μοσχαρίσια παϊδάκια
•1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα
•2 κουταλιές γλυκού σπόρους μάραθου
•1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
•1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
•80 γραμμάρια βούτυρο μαλακό
•1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό χοντροκομμένο
•1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
•80 γραμμάρια φύλλα βασιλικού
•2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
Χρόνος Εκτέλεσης : 45 λεπτά- Μερίδες: 4 - Κόστος: 10.00 €
Χτυπήστε τους σπόρους στο μπλέντερ μαζί με το αλάτι και το πιπέρι. Βάλτε το λάδι. Αλείψτε το κρέας με όλο αυτό και αφήστε το.
Ψήστε το κρέας στο γκριλ μέχρι να ψηθεί όπως το θέλετε.
Βάλτε το βούτυρο, το μαϊντανό, το σκόρδο και τη μουστάρδα σε ένα μπολάκι και ανακατέψτε τα καλά.
Μοιράστε τη σαλάτα σε πιάτα. Προσθέστε το κρέας και ύστερα το βούτυρο.
Είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιείτε υλικά που να ξαφνιάζουν τους καλεσμένους σας... και πάντα όταν πρόκειται για μπαχαρικά δοκιμάστε πρώτα εσείς ωμά για να δειτε τη γεύση και την έντασή τους!
Πηγή:oisyntagesmoy.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr