Ταλιατέλες 4 τυριά από την Αργυρώ!

Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι....

Η ζεστή σάλτσα τυριών ξετρελαίνει με τη γεύση της!

Υλικά

1½ φλιτζ. τσαγ. κρέμα γάλακτος
1 σκ. σκόρδο
3/4 φλιτζ. τσαγ. ροκφόρ θρυμματισμένο
3/4 φλιτζ. τσαγ. ανθότυρο θρυμματισμένο
3/4 φλιτζ. τσαγ. γραβιέρα
3/4 φλιτζ. τσαγ. παρμεζάνα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γραμμ. πολύχρωμες ταλιατέλες (εμπορίου)

Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά την κρέμα και το σκόρδο. Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στα πλάγια (πριν φουσκώσει), αφαιρούμε το σκόρδο, ενώ προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν. Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι. Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή σε πολύ χαμηλή φωτιά (να μη βράσει!).
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών. Τις στραγγίζουμε καλά και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριών, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.

μερίδες 4 - Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά - Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά

Πηγή:argiro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr