Φοβερή ιστορία: 20χρονος Άγγλος έμεινε παράλυτος απο τσίμπημα αχινού το καλοκαίρι στην Σκιάθο (φωτογραφίες και όλη η φρικτή περιπέτεια του νεαρού)

Ο άτυχος 20χρονος Άγγλος Callum Hall, αθλητικός τύπος και γεμάτος υγεία, έκανε διακοπές στη Σκιάθο πέρσι το καλοκαίρι με την 18χρονη φίλη του, ταν πάτησε αχινό .

Ο άτυχος 20χρονος Αγγλος Callum Hall, αθλητικός τύπος και γεμάτος υγεία, έκανε διακοπές στη Σκιάθο πέρσι το καλοκαίρι με την 18χρονη φίλη του, όταν πάτησε αχινό.


Που να φανταστεί ότι, ενώ αφαίρεσε τα τρία μαύρα υπόλοιπα των βελόνων του αχινού από το πόδι του, τρεις εβδομάδες αργότερα, θα εμφανιζόταν ένα τεράστιο απόστημα στην σπονδυλική του στήλη. Ο νεαρός Αγγλος βρισκόταν στο σπίτι των γονιών του και άρχισε να ουρλιάζει απο τον πόνο της φλεγμονής στην πλάτη του.


Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Leeds όπου χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω. Το απόστημα μεγέθους μίας μικρής μπάλας πίεζε τόσο τα νευρα της σπονδυλικής του στήλης ώστε έπαψε να περπατάει και να κινεί τα ποδια του. Οι γιατροί του είπαν οτι είχε λίγες ωρες ζωής και έτσι προχώρησαν στο χειρουργείο.
Η μόλυνση που ακολούθησε το " τσίμπημα" του αχινού είναι εξαιρετικά σπάνια.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ