Απολαύστε υπέροχους ταραμοκεφτέδες για εσάς που νηστεύετε από τα χεράκια της Αργυρώς!

Μια μοναδική, εναλλακτική συνταγή για να φτιάξετε τον ταραμά, τέλεια και για τις μέρες της νηστείας.

Μια μοναδική, εναλλακτική συνταγή για να φτιάξετε τον ταραμά, τέλεια και για τις μέρες της νηστείας.



EKTEΛΕΣΗ

1. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε. Το ψιχουλιάζουμε σε ένα μπολ. Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρεμμύδι.

2. Σε τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο ροδίζουμε το κρεμμύδι, να γλυκάνει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε πολύ καλά.

3. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για λίγο ώστε να αρωματιστεί καλά.

4. Σε καυτό ελαιόλαδο τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα του ταραμά. Αν είναι αραιό προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι (για να μη διαλύονται οι ταραμοκεφτέδες) και ζυμώνουμε ξανά. Τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί. 

Υλικά

  • 150 γρ. ταραμά
  • 150 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
  • 4 κ.σ. αλεύρι
  • 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ.γ. δυόσμο
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr