Τόνυ μου βάστα γερά: μάχη για τη ζωή μαθαίνω ότι δίνει ο Τόνυ Άντονυ -Αγαπημένος συνεργάτης και φίλος, χαρά της ζωής και καλός άνθρωπος!

Τον τελευταίο χρόνο δίνει την μεγαλύτερη μάχη που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος... Να κρατηθεί στην ζωή. Θέλησε να το κάνει με αξιοπρέπεια... κρατώντας το πρόβλημα υγείας του για τον ίδιο και την οικογένεια του...Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δείτ τι γράφει στο soknews.gr, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Κάμπου:



"Πριν από ένα χρόνο περίπου, την ώρα που ξεκινούσαν όλα, με την μοίρα να του δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο, χάνοντας τον αδερφό του από την επάρατη νόσο, ο Τόνυ Άντονυ, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια του, να θρηνήσει τον αδερφό του και να παλέψει και ο ίδιος για να βγει νικητής. ... Η είδηση του προβλήματος της υγείας του, άναψε φωτιές στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί του...Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο, για μια συνέντευξη για το περιοδικό CIAO όπου εργαζόμουνα. Μου άνοιξε την καρδιά του. Μου αποκάλυψε τα πάντα. Μια τρίωρη συζήτηση από έναν άνθρωπο που μου έδωσε πολλά μαθήματα ζωής. Ακόμα και στα δύσκολα που περνούσε, μου έλεγε «Δεν το βάζω κάτω. Θα το παλέψω»...όπως κάνει μέχρι και σήμερα. Περιμένοντας τότε πως και πώς να νιώσει καλύτερα για να πάρει το τροχόσπιτο του να πάει στο αγαπημένο του μέρος... στην Κόρινθο. Με παρακάλεσε όμως στο τέλος της κουβέντας μου να μην δημοσιεύσω τίποτα από όσα μου είπε... «Δεν θέλω να προκαλέσω τα συναισθήματα του κόσμου ούτε να με λυπηθεί κανείς» με παρακάλεσε. Όπερ και έπραξα. Δεν μπορείς να μην σεβαστείς έναν τέτοιο άνθρωπο, ακόμα και αν μείνει για πάντα κλεισμένη στο συρτάρι η κασέτα μιας συνέντευξης που για κάποιους τότε ήταν το πρώτο θέμα. Δεν έδωσε από τότε καμία συνέντευξη, δεν μίλησε σε κανέναν για τις μέρες και νύχτες στο νοσοκομείο. Διαβάζοντας το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ πριν από λίγες μέρες, η συγκίνηση ήταν αναμενόμενη στις δύσκολες ώρες που περνάει σήμερα ο Τόνυ Άντονυ. Συνεχίζοντας σύμφωνα με το περιοδικό να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή και να επιστρέψει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Τον περιμένουμε πως και πώς να γυρίσει κοντά μας και να μας χαρίσει απλόχερα το γέλιο και την δύναμη της ψυχής του".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr