«Καμπάνα 8 μηνών» σε καθηγητή Μουσικής για σφιχταγκάλιασμα- Παρενόχληση μαθήτριας!

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε 56χρονο καθηγητή Μουσικής για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 19χρονης μαθήτριάς του.

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε 56χρονο καθηγητή Μουσικής για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 19χρονης μαθήτριάς του.



Ο ίδιος αρνήθηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τη μαθήτριά του και ισχυρίστηκε ότι απλώς την αγκάλιασε επειδή ήταν αγχωμένη για τη διοργάνωση επικείμενης συναυλίας. Δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί η 19χρονη προχώρησε σε αυτήν την καταγγελία σε βάρος του. Νωρίτερα είχε καταθέσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μαθήτριά του. Το κορίτσι έτρεμε και κάποιες στιγμές ξεσπούσε σε κλάματα. Υποστήριξε ότι ο καθηγητής την ημέρα του επεισοδίου την αγκάλιασε σφιχτά σε βαθμό που δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει. Τη φίλησε με τη βία στο στόμα και έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της.

Τη στιγμή εκείνη στην αίθουσα μπήκε η μητέρα της. Η μητέρα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι, κατεβαίνοντας τις σκάλες που οδηγούν στην αίθουσα μαθήματος, άκουσε το κλάμα του παιδιού της, όπως αναφέρει το Έθνος. Επίσης, τη φωνή της κόρης της να λέει: «Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα» και τον καθηγητή να απαντά «δεν θέλω το κακό σου».

Την απώθησε
Η μητέρα ανέφερε ότι, μόλις ο καθηγητής αντιλήφθηκε την παρουσία της, απώθησε την κόρη της και μάλιστα χρειάστηκε να πιάσει το χέρι της για να μην πέσει κάτω. Η 19χρονη σωριάστηκε σε μία γωνιά, ενώ ο καθηγητής έδειχνε να τρέμει ολόκληρος, κατάσταση που απέδωσε στον εκνευρισμό που του προκαλούν κάποιες φορές οι μαθητές του.

Η 19χρονη υποστήριξε ότι πριν από την επίμαχη ημέρα, ο καθηγητής την είχε παρενοχλήσει σε μικρότερο βαθμό άλλες δύο φορές. Ερωτηθείσα από την έδρα γιατί δεν άλλαξε ωδείο, απάντησε: «Η μουσική είναι όλη μου η ζωή. Ηθελα να συμμετάσχω στη συναυλία. Αυτός με τρόμαζε, με φόβιζε. Δεν ήθελα να διασύρω το Ωδείο. Αν έφευγα ξαφνικά, τι θα έλεγα στα άλλα παιδιά. Είχα σκοπό να συμμετάσχω στη συναυλία και να φύγω μετά. Ωστόσο τον απέφευγα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr