Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί step by step πανακότα με γιαούρτι που θα ομορφύνει το τραπέζι σας δεν θα βαρύνει και θα ζητάτε και άλλοοοο! (βίντεο)
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
10 Αυγούστου 2013 - 12:00 πμ
Εκτέλεση:
- Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά.
- Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνης που προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.
- Αδειάζουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε έως ότου πέσει η θερμοκρασία.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι. Μόλις η κρέμα κρυώσει, τη σερβίρουμε σε ατομικά μπολ και τ’ αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
Εκτέλεση για τη σως:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Μερίδες: 6
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
21 Νοεμβρίου 2024
20 Νοεμβρίου 2024