Πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας: Η χριστουγεννιάτικη φωτό των παιδιών της διαδόχου - ολόιδια με την μαμά η 9χρονη Εστέλ

Η ομοιότητά τους όταν ήταν παιδάκι είναι εκπληκτική!

Για να τιμήσει την Ημέρα της Αγίας Lucia την Δευτέρα η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Εστέλ και του μικρότερου αδελφού της πρίγκιπα Όσκαρ, των παιδιών της διαδόχου πριγκίπισσας Βικτώριας.

Η αργία της 13ης Δεκεμβρίου τιμά μια νεαρή κοπέλα που έφερνε κρυφά φαγητό σε διωκόμενους χριστιανούς. Σύμφωνα με την ιστορία, η Αγία Lucia φορούσε κεριά στο κεφάλι της, ώστε να έχει και τα δύο της χέρια ελεύθερα για να μεταφέρει τα τρόφιμα αναφέρει το Poeple.

Η 9χρονη Εστελ λοιπόν πήρε τον ρόλο της Lucia φορώντας ένα λευκό φόρεμα με μια κόκκινη κορδέλα και κρατούσε ένα καλάθι με καλούδια. Ο 5χρονος αδερφός της από την άλλη φορούσε μια στολή του Άι Βασίλη και το αντίστοιχο σκουφάκι, ενώ και τα δύο πριγκιπόπουλα πόζαραν μποστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Photo: Instagram/HRH The Crown Princess

Photo: Instagram/Anders Holmström

Photo: Instagram/ Jan Collsiöö

Το γλυκό αυτό, εορταστικό στιγμιότυπο τράβηκε η μητέρα τους ενώ στο Instagram της βασιλικής οικογένειας ανέβηκαν ακόμα δύο ακόμα φωτογραφίες από το παρελθόν στις οποίες βλέπουμε την πριγκίπισσα Βικτώρια, μαζί με τα αδέρφια της, την πανέμορφη πριγκίπισσα Μαντλέν και τον πρίγκιπα Carl Philip να συμμετέχουν στην παράδοση το 1984, όταν ήταν ακόμα παιδάκια.

Σε μια από αυτές η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας βοηθάει την πρωτότοκη κόρη της και διάδοχο του θρόνου να φορέσει την στολή της.

Βλέποντας τις εικόνες δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την ομοιότητα της πριγκίπισσας Βικτώριας, ως παιδί, με την κόρη της πριγκίπισσα Εστελ!

Να σημειωθεί ότι η εγγονή της βασίλισσας Σίλβια και του βασιλιά Καρλ Γκουστάφ είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής μετά την μητέρα της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr