Με Αντώνη Ρέμο η κοπή της πίττας του Άδωνι Γεωργιάδη: Πάνω από 5.000 άτομα στην εκδήλωση (φωτό)

Κατάμεστος ο 3ος όροφος του εμπορικού κέντρου όπου έγινε η εκδήλωση, δείτε τις φωτό στο Slide Show

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνι Γεωργιάδη έκανε αισιόδοξο τον ίδιο, το επιτελείο αλλά και τους ψηφοφόρους της Νέας  Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Στον τρίτο όροφο του The Mall Athens περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν κοντά στον Άδωνι Γεωργιάδη που με την ευκαιρία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας.

Οι χειραψίες και φωτογραφίες  κράτησαν περίπου  μιάμιση ώρα ενώ πολλοί ήταν αυτοί  που εγκατέλειψαν  την προσπάθεια. Ωστόσο  ο υπουργός δεν εγκατέλειψε το The Mall και κινήθηκε προς τις καφετέριες που κάθονταν  πολίτες  που έπιναν καφέ. Πολλοί ήταν αυτοί  που σηκώθηκαν να τον χαιρετήσουν και να  φωτογραφηθούν μαζί του.  Ήδη ο υπουργός μετά  τις έξι το απόγευμα ανάρτησε  φωτογραφίες από την εκδήλωση που έκαναν  το γύρο του διαδικτύου.

Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του ανέφερε ότι δεν πρέπει να χαθεί μία ψήφος σημειώνοντας ότι η πρώτη κάλπη είναι κρίσιμη.

Είπε για την επιλογή του The Mall Athens ότι δεν υπάρχουν μεγάλοι χώροι στην εκλογική περιφέρεια και επιθυμούσε ένα χώρο με φως και χαρά διότι η νέα κυβερνητική  θητεία θα είναι της χαράς  για όλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr