H Victoria Beckham γίνεται 50 ετών: Το τρυφερό βίντεο με ευχές του David Beckham – ««Χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου» - «Τα αξίζεις όλα»

«Η μεγαλύτερή σου επιτυχία όμως είναι τα παιδιά σου που τα οδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις»

Η Victoria Beckham έχει γενέθλια και έκλεισε τα 50!

Όλη η οικογένεια ευχήθηκε στην αγαπημένη τους μητέρα και σύζυγο.

Την αρχή έκανε ο David Beckham επιλέγοντας να εκφράσει την αγάπη του δημόσια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το βίντεο ξεκινάει με ευχές από τα δύο παιδιά τους, σε μικρότερη ηλικία, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε στιγμιότυπα από την οικογενειακή ζωή τους αλλά και κάποια highlights από την πορεία της πρώην τραγουδίστριας των «Spice Gilrs» και σχεδιάστριας μόδας. 

Διαβάστε ακόμα: Με πατερίτσες η Victoria Beckham στην επίδειξη μόδας της – Τι συνέβη; - Όλη η οικογένεια στο Παρίσι για την μαμά- designer (φωτό & βίντεο)

Το τρυφερό μήνυμα του David Beckham

«Χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου... Καθώς διανύεις αυτά τα γενέθλια θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να νιώσεις περήφανη για όσα έχεις πετύχει, καταφέρει και όσα έχεις χτίσει», γράφει αρχικά ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου. 

«Η μεγαλύτερή σου επιτυχία όμως είναι τα παιδιά σου, τα οδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις»

«Σε αγαπούν πέρα από τα λόγια, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, τα αξίζεις όλα» συνέχισε ο David Beckam σημειώνοντας πως είναι «50 και σε φόρμα».

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε  στις 4 Ιουλίου 1999, και έχουν τρία αγόρια, τους Brooklyn, Romeo και Cruz, καθώς και μια κόρη, την Harper Seven.

Διαβάστε ακόμα: David & Victoria Beckham: Το παθιασμένο φιλί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Τρελά ερωτευμένοι μετά από 25 χρόνια γάμου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ