Από ανακοπή καρδιάς έφυγε η διαιτολόγος Μαρία Βουτσινά- Η Coco Chanel των διαιτολόγων όπως αυτοαποκαλείτo 

«Έφυγε» η διάσημη διαιτολόγος των επωνύμων, Μαρία Βουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, πέθανε στις 29 Μαΐου από ανακοπή καρδιάς.

«Έφυγε» η διάσημη διαιτολόγος των επωνύμων, Μαρία Βουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στις 29 Μαΐου από ανακοπή καρδιάς.




Η κηδεία της γίνεται αυτή την ώρα στο δεύτερο νεκροταφείο και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Άγιο Αντώνιο επί της Ηρακλείου και Τραλέων.



Ποια ήταν η διάσημη διαιτολόγος

Η Μαρία Βουτσινά, μητέρα μιας νεαρής κοπέλας, τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Hascovo στη Βουλγαρία, στον τομέα Διαιτολογία και Διατροφή, όμως εμπλούτισε τις γνώσεις της στο αντικείμενο της διατροφής στο Παρίσι, όπου εργαζόταν δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς (ενδοκρινολόγος – διαιτολόγος), που είχε πελατεία του διεθνείς διασημότητες.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστή, από τις δίαιτες που έδινε στους επωνύμους, ενώ είχε διατροφική εταιρία και στην Κύπρο. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αποκαλούσαν «Coco Channel της διατροφής», ενώ ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες της ήταν οι  Σταμάτης Φασουλής, Βάνα Μπάρμπα, Δήμητρα Λιάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Αγγελική Νικολούλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr