Victoria de Marichalar y Borbón: Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή ανηψιά του Βασιλιά Φελίπε & της Λετίσια - Fashion icon & όλοι μιλάνε για εκείνη (φωτό)

Είναι το παιδί της δεύτερης κόρης του Βασιλιά Χουάν Κάρλος

Στα 23 της, η μεγαλύτερη εγγονή του Χουάν Κάρλος και της Βασίλισσας Σοφία ετοιμάζεται να ξεκινήσει καριέρα στην τηλεόραση συμμετέχοντας στην εκπομπή El Desafio.

Θα είναι η Victoria de Marichalar η νέα σταρ του ισπανικού ριάλιτι;

Τα δώδεκα επεισόδια του, που δεν έχουν γυριστεί ακόμα, θα μεταδοθούν στις αρχές του 2025.

Το σενάριο έχει ως εξής: Οκτώ διασημότητες – καλλιτέχνες, αθλητές, συγγραφείς κ.λπ. – υποβάλλονται σε μια σειρά από ψυχικές και σωματικές δοκιμασίες. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν τα ταλέντα τους σε τομείς τόσο διαφορετικούς όπως η μνήμη, η πνευματική ευκινησία, η ισορροπία, η δύναμη, ο χορός, αλλά και η στόχευση ή το ρεκόρ άπνοιας.

victoria de marichalar7

Η Victoria, 23 ετών, θεωρείται ήδη η «υπογραφή σταρ» της νέας έκδοσης αυτού του εβδομαδιαίου προγράμματος που αιχμαλωτίζει περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές κάθε Παρασκευή απόγευμα στο εθνικό κανάλι Antena3. 

Αν κερδίσει το τελικό έπαθλο, θα λάβει 30.000 ευρώ τα οποία θα δωρίσει στη ΜΚΟ ή ίδρυμα της επιλογής της. 

Αλλά οι Ισπανοί ελπίζουν ιδιαίτερα να ανακαλύψουν ορισμένες κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της ξαδέρφης της μελλοντικής τους βασίλισσας, της διάδοχης πριγκίπισσας Leonor και, κυρίως, λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

H Victoria de Marichalar y Borbón είναι το νεότερο παιδί και μοναχοκόρη της δούκισσας του Lugo, Infanta Elena, και του Jaime de Marichalar. 

Την περίοδο της γέννησής της ήταν τρίτη στη σειρά διαδοχής ακολουθώντας τη μητέρα της, Infanta Elena, και τον μεγαλύτερο αδερφό της, Felipe. 

Πλέον και αφότου γεννήθηκαν τα ξαδέρφια της, η πριγκίπισσα Leonor και η Infanta Sofía, έχει πέσει στην πέμπτη θέση, επομένως το ενδεχόμενο να ανέβει στον ισπανικό θρόνο είναι μάλλον ένα αρκετά θολό σενάριο.

Γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2000 και στα 23 της χρόνια έχει καταφέρει χωρίς ιδιαίτερο κόπο να γίνεται το θέμα συζήτησεις στα "βασιλικά" σαλόνια αλλά και στα social media. 

Κατά τη διάρκεια των εφηβικών της ετών, βρισκόταν σε οικοτροφείο στο Sussex, ενώ στη συνέχεια φοίτησε στο College of International Studies στη Μαδρίτη ακολουθώντας τον τομέα της διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων.

Από τότε που εμφανίστηκε, τον Οκτώβριο του 2021, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Elle στη Σεβίλλη και έδωσε συνέντευξη στην ισπανική έκδοση του έγκριτου γυναικείου περιοδικού, η νεαρή royal έχει γίνει μια ουσιαστική φιγούρα στον κόσμο της μόδας. 

Στο TikTok, αλλά ειδικά μέσω του προφίλ της στο Instagram με τους 270 χιλιάδες ακολούθους – η «Vic» (τη φωνάζουν οι φίλοι της χαϊδευτικά)  παρουσιάζει τη «μοντέρνα εμφάνιση» της και δίνει έναν φρέσκο αέρα για τη νεολαία της χώρας της.

Σε προσωπικό επίπεδο, έζησε για τρία χρόνια με τον DJ Jorge Barcenas (γνωστός και ως "Barce"), αλλά το ειδύλλιό τους έληξε τον Μάρτιο του 2022. 


Παθιασμένη με τις ταυρομαχίες και την ιππασία, η royal fashionista συχνά παρακολουθεί επιμελώς κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πηγή φωτογραφιών: instagram @vicmabor

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr