Ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξη στον έμπειρο Γιάννη Βίτσα! «Ο κόσμος εξακολουθεί να με αγαπάει, να με ψηφίζει, να με στηρίζει κι ας έλειπα 7 χρόνια από την TV»

Οι επικρίσεις που δέχθηκε το Just the 2 of us, η Ζέτα Μακρυπούλια, η τηλεοπτική αποχή του επί επτά έτη αλλά και οι τρεις δυνατές προτάσεις που δέχθηκε για την επόμενη σαιζόν. Μία ημέρα έπειτα από την ολοκλήρωση του σόου του Mega ο Μάρκος Σεφερλής κάνει τον απολογισμό του στο Super tv, μην κρύβοντας αλήθειες.

Οι επικρίσεις που δέχθηκε το Just the 2 of us, η Ζέτα Μακρυπούλια, η τηλεοπτική αποχή του επί επτά έτη αλλά και οι τρεις δυνατές προτάσεις που δέχθηκε για την επόμενη σαιζόν. Μία ημέρα έπειτα από την ολοκλήρωση του σόου του Mega ο Μάρκος Σεφερλής κάνει τον απολογισμό του στο Super tv, μην κρύβοντας αλήθειες.





Τι σου έμεινε από το Just the 2 of us;



Κράτησα πολύ ωραίες στιγμές από την συνύπαρξη όλων των διαγωνιζομένων και ευρύτερα όλου του εγχειρήματος. Με την Στέλλα Καλή τους τελευταίους τρεις μήνες ήρθαμε πολύ κοντά. Γελάσαμε πολύ. Eίναι ένας άνθρωπος που παρά την καριέρα της στο τραγούδι δε φοβήθηκε να τσαλακωθεί. Δεν είπε όχι σε τίποτα απ' όλα αυτά που σκεπτόμουν και ήθελα να κάνω. Είναι ένα παιδί πολύ αληθινό και όλη αυτή η ειλικρίνεια βγήκε στην σκηνή στα live που κάναμε μέχρι τώρα. Μου έμεινε το θετικό μήνυμα ότι ο κόσμος εξακολουθεί να με αγαπάει, να με ψηφίζει να με στηρίζει. Σε κάθε εμφάνισή μου αυτό που γίνονταν στο πλατό και οι συζητήσεις την άλλη ημέρα από το κοινό που συναντούσα στο δρόμο ήταν θετικές. Για μία ακόμα φορά έχω πετύχει τον στόχο μου.




Βέβαια ως παραγωγή χαρακτηρίστηκε πρόχειρη. Πώς κρίνεις τις επικρίσεις που δέχθηκε το παιχνίδι;



Δεν συμφωνώ. Κακώς έγιναν. Λείπουν οι δημιουργικές εκπομπές, τα σήριαλ, τα ψυχαγωγικά σόου. Οπότε είμαι υπέρ της άποψης να γίνονται τηλεοπτικές εκπομπές ακόμη και αν υπάρχουν λάθη. Δεν ήταν πρόχειρη η παραγωγή. Ήμουν εκεί. Έβλεπα πόσος κόσμος δουλεύει. Είναι λογικό ειδικά στα πρώτα live να γίνουν λάθη χωρίς να ευθύνεται η παραγωγή. Όσον αφορά την επιτροπή τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν ήταν κατάλληλα. Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι γνωστός για την συμμετοχή του σε επιτροπές σόου που έχουν να κάνουν με τη μουσική. Η Ρούλα Κορομηλά είναι η ελληνική τηλεόραση. Την εκπροσωπεί επάξια! Οι δύο συμμετοχές πρώτα του Δημήτρη Αρβανίτη ενός σκηνοθέτη που έχει να κάνει με το θέαμα με το σόου και έπειτα η αντικατάστασή με τον Κρατερό Κατσούλη έναν άνθρωπο που είναι ηθοποιός κάνει τηλεόραση έχει πάρει μέρος σε παραπλήσιο σόου ήταν εξαιρετικές. Δεν ήταν ένα φεστιβάλ τραγουδιού που έπρεπε τα μέλη της επιτροπής να είναι ειδήμονες και ειδικοί πάνω στο τραγούδι για να μας κρινουν. Ήταν ένα ψυχαγωγικό σόου για να περάσει καλά ο κόσμος.



Ο Δημήτρης Αρβανίτης είχε πει μεταξύ άλλων ότι δε του αρέσει ως ηθοποιός η Ζέτα Μακρυπουλιά τονίζοντας ότι δεν θεωρεί πώς είναι αυτό το βασικό της ταλέντο. Συμφωνείς;



Δεν ξέρω το παρασκήνιο. Η Ζέτα είναι αυθεντική σε ότι και αν κάνει τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Είναι εξαιρετική. Μου αρέσει. Υπηρετεί σωστά αυτό που αναλαμβάνει κάθε φορά. Όσον αφορά την παρουσίαση είναι επίσης μοναδική. Πέρα από λαμπερή παρουσία, έχει ευχέρεια λόγου, δεν κάνει σαρδάμ, δεν κομπιάζει όταν μιλάει, ξέρει να κάνει σχόλια και παιχνίδια λεκτικά γι΄' αυτό και την προτιμούν. Δε δίνει εξετάσεις η Ζέτα σ' οτιδήποτε και αν κάνει.



Επέστρεψες στην τηλεόραση ουσιαστικά έπειτα από επτά χρόνια. Για ποιο λόγο απείχες;



Δε μπορώ να πω ότι δέχθηκα πόλεμο αλλά σίγουρα είναι παράδοξο να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Οι επαναλήψεις εκπομπών μου αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις που παίζονται κάνουν πολύ μεγάλα νούμερα. Είναι μία απορία που είχαν όλοι. Με ρωτούσαν και προσπαθούσα να εξηγήσω το ανεξήγητο.



Πιστεύεις ότι με ένα τρόπο ορισμένοι δε σε ήθελαν;



Όταν δε σε προτιμούν σε ένα κανάλι σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν ήταν πώς από μόνος μου δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση.



Νομίζω ότι η τόσο επιτυχημένη επιστροφή σου αποτελεί εν μέρει την ...εκδίκηση σου.



Δεν το θεωρώ εκδίκηση, αλλά σίγουρα όπως και στο θέατρο η επιβεβαίωση ήρθε μετά από πολλά χρόνια στα μάτια των ανθρώπων του χώρου και των διευθυντών που κρατούν θέσεις κλειδιά. Ευτυχώς η επιβεβαίωση από τον κόσμο είναι συνεχής. Είναι μία ακόμα απάντηση ότι τελικά ο Σεφερλής έχει θέση στην ελληνική τηλεόραση. Ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο.



Μιλάς τηλεοπτικά για την επόμενη σαιζόν;



Έχω τρεις προτάσεις από το Mega, τον Alpha και το Star. Δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω. Μετά από ώριμη σκέψη θα αποφασίσω που θα πάω. Είναι και οι τρεις προτάσεις ενδιαφέρουσες. Η μία αφορά ένα project με κοινό στο στούντιο που θα παίζω μαζί του, η δεύτερη είναι για σήριαλ και η τρίτη για σόου. Πολύ ψύχραιμα θα επιλέξω ποια από τις τρεις προτάσεις μου πάει πιο πολύ και μ' ενδιαφέρει περισσότερο.



Έρχομαι και στην παράσταση που πρόκειται να παρουσιάσεις στο Δελφινάριο.



Ονομάζεται Alloy fun Μάρκ. Συνδιάζει στοιχεία επιθεωρησιακά τσίρκου και λούνα πάρκ. Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα και guest star θα είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος υποδύεται τον κομμωτή της Κοντσίτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr