Γιώργος Σατσίδης: ''Έχω να ερωτευθώ πάνω από πέντε χρόνια'' - Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του παρουσιαστή με τους περισσότερους Χολιγουντιανούς φίλους στον Γιάννη Βίτσα! (φωτό)

Θεωρείται και είναι ο παρουσιαστής που μιλάει τα καλύτερα Αγγλικά στην ελληνική τηλεόραση! Ο Γιώργος Σατσίδης συνεχίζει το ταξίδι του στα μίντια κάνοντας εκπομπές σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Σε μία στάση στην Αθήνα μιλήσαμε για τα νέα προγράμματα που παρουσιάζει και έκρινε με το γάντι ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα!

Θεωρείται και είναι ο παρουσιαστής που μιλάει τα καλύτερα Αγγλικά στην ελληνική τηλεόραση! Ο Γιώργος Σατσίδης συνεχίζει το ταξίδι του στα μίντια κάνοντας εκπομπές σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Σε μία στάση στην Αθήνα μιλήσαμε για τα νέα προγράμματα που παρουσιάζει και έκρινε με το γάντι ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα!

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/George+Satsidis+Martini+Launches+Martini+Royale+EfXbUCWJ7NNl.jpg

ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''ΕΓΩ''

-Παρουσιάζεις με μεγάλη επιτυχία από τον Μάρτιο την εκπομπή Buzz στον ΟΤΕ TV και ταυτόχρονα ένα τοκ σόου στο δορυφορικό κανάλι του MEGA! Μίλησε μου για αυτές τις δύο φρέσκες σου εκπομπές τις οποίες και γυρίζεις σε δύο διαφορετικούς ηπείρους...

Έτσι είναι (γέλια)! Το Buzz προέκυψε μόλις μπήκε η νέα χρόνια. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν σταμάτησε η συνεργασία μου με το ΜΤV Greece μετά από σχεδόν πέντε χρόνια. Έκλεισε ο κύκλος εκεί και άνοιξε ένας καινούριος στην συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV . Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα επιτέλους να συνεργάζομαι με ανθρώπους πολύ ώριμους, σοβαρούς που σέβονται τον τηλεθεατή και τις απαιτήσεις του στο έπακρο. Δεν έχω βρεθεί σε καλύτερο team ποτέ. Οι αποκλειστικές συνεντεύξεις που κάνω για αυτή την εκπομπή δεν έχουν τέλος. Από την άλλη η αγάπη μου για την αμερικανική τηλεόραση και τα τοκ σόου είναι μεγάλη. Η εκπομπή που κάνω στο δορυφορικό κανάλι του Μέγκα με έδρα τη Νέα Υόρκη λέγεται Mega View και είναι τοκ σόου με success stories Ελλήνων και Ελληνοαμερικανών που ξεχώρισαν σε όλους τους τομείς.

- Πέρασες από διάφορα προγράμματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα χρόνων. Δέχθηκες πόλεμο στην πορεία σου;

Φυσικά και δέχτηκα, κυρίως από εκείνους που ευεργέτησα. Δεν μου αρέσει να δραματοποιώ καταστάσεις και δεν το διογκώνω στο μυαλό μου. Προχωράω μπροστά. Νομίζω ότι και ο τελευταίος άνθρωπος που βλέπει τηλεόραση αντιλαμβάνεται ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα βρώμικο. Όπως φυσικά και στους περισσότερους τομείς στην Ελλάδα. Όπως δεν υπάρχει αξιοκρατία στο δημόσιο, έτσι δεν υπάρχει και στην τηλεόραση, ούτε φυσικά σε πολλούς άλλους τομείς. Το περίεργο είναι ότι η κρίση δεν διόρθωσε και πολλά πράγματα. Αντιθέτως χειροτέρεψαν.

http://cdn.yupiii.gr/images/resized/icemax_620_dcdcaf2cba4f74d03118f5091446ea63.jpg

-Με ποιον τρόπο εκφράστηκε;

Από τους ευεργετηθέντες; Με τον χειρότερο που ήταν να επιδιώκουν να χάσω τη δουλειά μου, την πρόσβασή μου στις διεθνείς συνεντεύξεις, με αποκλεισμό από τα μέσα. Με πολλούς τρόπους! Τα έχω ζήσει όλα χωρίς να επιτρέπω να με αγγίζουν. Πραγματικά, πιστεψέ με δεν πτοούμαι με τίποτα. Μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Όμως εγώ θα κάνω αυτό που θέλω εγώ και το οποίο είναι η συνέχιση της δουλειάς μου και του συναρπαστικού ταξιδιού που μου προσφέρει στην ίδια τη ζωή. -Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχουν κάνει; ;

Το χειρότερο που έχω δει είναι η έλλειψη ήθους...και κυρίως θα έλεγα τα χαλαρά ήθη αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...το οποίο πάντα επηρεάζει το επίπεδο των συνεργασιών και το ρίχνει στα τάρταρα... Έχω δει όμως και το καλύτερο που είναι η σχεδόν μαζική επιβράβευση πολλών συνεντεύξεων μου από το σύνολο των μίντια. Δεν έχω παράπονα ιδιαίτερα, θεωρώ μεγάλη ανοησία να παραπονιέται κανεις δημοσίως. Απεχθάνομαι την γκρίνια. Η ζωή είναι ωραία. Όσο είσαι υγιής και δραστήριος όλα είναι υπέροχα.

Έρχομαι και στα πρόσωπα που κυριάρχησαν την προηγούμενη σαιζόν. Ποιοι θεωρείς ότι ήταν οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι ;

Όσοι έφτασαν μέχρι το τέλος της σεζόν είναι σαφώς νικητές. Δεν έγιναν και πολλά πράγματα οπότε δεν κόπηκαν και πολλά. Τα λιγοστά λοιπόν επιβίωσαν. Κάποια προγράμματα ήταν μία από τα ίδια. Μου αρέσει πολύ η Πόπη Τσαπανίδου στο Σταρ που ξεκίνησε φτου από την αρχή σε νεα στέγη και τελικά επιβραβεύτηκε. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αναντικατάστατος και μου λείπει στο τιμόνι των ειδήσεων. Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η έκπληξη για εμένα αναμενόμενη βεβαια γιατί είναι και όμορφη και έξυπνη και μετρημένος, σοβαρός άνθρωπος. Η μυθοπλασία, οι τηλεοπτικές σειρές στο Μέγκα αγαπιούνται πάντα από το κοινό και δεν είναι τυχαίο. Το "Παρτάλι" ήταν αξιολατρεύτο. Οι ειδήσεις του ΣΚΑΙ με τον Σταμάτη Μαλέλη άλλαξαν και έγιναν λίγο πιο ποπ. Τόσο όσο χρειαζόταν.

http://www.athensbars.gr/sites/default/files/styles/scalecrop_620x300/public/articles/13-05/vin-diesel.png?itok=lmewWYGZ

Τα πρωινα ψυχαγωγικά προγράμματα σου αρέσουν;

Η ζώνη είναι ίδια εδώ και χρόνια, δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τα 90ς. Τα βλέπω λίγο αλλά όχι με μανία. Θεωρώ ότι ιδιαίτερα φέτος ακούστηκαν ατάκες ...που ανήκαν στην μεταμεσονύχτια ζώνη. Πολύ hard core. Δεν ξέρω...βλέπουν και παιδιά εκείνη την ώρα, δεν βλέπουν; Νιώθω ότι στον βωμό του cool και του τύπου "τα λέω έξω από τα δόντια" ... χάθηκαν τα όρια και "θύμα" ήταν το ίδιο το κοινό. Στα πάνελ κινούνται συχνά στα άκρα: κάποιοι κάνουν πολύ pr με τα celebrities και τα εβδομαδιαία έντυπα κάτι που είναι ασύλληπτα βαρετό για τους τηλεθεατές και κάποιοι άλλοι τα "χώνουν" στους καλλιτέχνες ως εκεί που δεν πάει. Και από τις δύο περιπτώσεις λείπει το χιούμορ! Που είναι η πλάκα μας , το ελληνικό καλαμπούρι; Τι μένος είναι αυτό; Ανήκει στην Ελληνική κουλτούρα η διαρκής κακεντρέχεια; Δεν νομίζω! Ο κόσμος έξω είναι πιο χαλαρός με τα καλλιτεχνικά θέματα ...για αυτό λέγονται και καλλιτεχνικά, αντιθέτως οι εκπροσωποι της λαιφτσταιλ δημοσιογραφίας ο θεός να την κάνει!) είναι στην τσίτα...χωρίς λόγο!

-Ελένη Μενεγάκη; Τι γνώμη έχεις;

Την βρίσκω απίστευτα σέξι. Και μάγκα γιατί παίρνει καλά λεφτά για αυτό που κάνει, δεν είναι loser. Δεν την αναλύω, όμως. Δεν με ενδιαφέρει να αναλύω τις προσωπικότητες. Η ίδια ξέρει πότε να σιωπά και πότε να μιλάει και αυτό είναι μια χαρά. Η γλύκα της ον κάμερα είναι ανεξάντλητη. Και για εμένα ένα από τα ατού της είναι η πολύ όμορφη φωνή της. Ακόμα και αν δεν την βλέπεις σου αρέσει να την ακούς σε μια ανοιχτή τηλεόραση. Πιστεύω ότι αν τολμούσε λίγο περισσότερο σε αλλαγές στο πρόγραμμά της θα σάρωνε τα πάντα σε νούμερα.

http://cdn.yupiii.gr/images/resized/icemax_926_d620c58ef4d37bbbd4c3d623e7175173.jpg

-Πώς κρίνεις την επιλογή του Νίκου Μουτσινά να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ALPHA;

Δεν το έχω παρακολουθήσει ιδιαιτερα. Αν βαριόταν να συνεχίσει, τότε καλά έκανε. Μου φαίνεται απόφαση καρδιάς πάντως και όχι υπαγορευμένη από υπολογισμούς. Και αυτό ειναι τολμηρό στις μέρες μας.

-Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κέρδισε τη μάχη στο Πρωινό. Θεωρείς ότι αποτέλεσε την έκπληξη της σεζόν;

Η πολύ πρωινή ζωνη 7-10 έχει ανάγκη από ψυχαγωγία. Τ Στην Αμερική αυτη η ώρα είναι ψυχαγωγική, στην Ελλάδα πλακώνονται στα παραθυρα. Μα ποιος θα ανοίξει την τιβί με την τσιμπλα στο μάτι για να δει πολιτικες αναλύσεις ;

-Ελεονώρα Μελέτη. Σου άρεσε στο μεσημβρινό πρόγραμμα του STAR;

Κάπου διάβασα ότι η ίδια δήλωσε ότι θέλει να κάνει κάτι άλλο. Η δουλειά μας είναι παιχνίδι, ψυχοθεραπεία πρέπει να γουστάρεις το αντικείμενο. Η ίδια είναι πολύ όμορφη και όποτε την πέτυχα έκανε αυτό που έκανε με ενθουσιασμό. Απλά γενικά με τη μεσημβρινή ζώνη σε όλα τα κανάλια δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με τις τηλεοπτικές μεταγγραφές, γιατι δηλαδή πρέπει ο τηλεθεατής να ενδιαφέρεται για τους τηλεοπτικούς σταρ ...οι οποίοι έτσι κι αλλιώς πια, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, παίρνουν τρεις και εξήντα.

-Τατιάνα Στεφανίδου;

Είναι δουλευταρού. Μου αρέσει η Τάτι και θεωρώ ότι έχει πολύ περισσότερο χιούμορ από αυτο που δείχνει. Θα την έβλεπα και πρωί πρωί να σαρώνει..στην ζώνη 7-10! Είναι δαιμόνια...με την θετική έννοια.

-Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο σου λείπει περισσότερο;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης. Η very class Τζένη Μπαλατσινού...κιόλας. Η Έλλη Στάη και ο Νικος Χατζηνικολάου στο τιμόνι των ειδήσεων. Ο Βαγγέλης Περρής με δική του εκπομπή γιατί λατρεύω το χιούμορ του. Η Έλενα Ακρίτα.

-Ολοκληρώνοντας ανέφερε μου τρία πράγματα που δε γνωρίζουμε για εσένα;

Ότι μου αρέσει να τρώω συνέχεια...τα πάντα! Ότι βγάζω σε όλους τα πιο πετυχημένα παρατσούκλια! Και ότι έχω να ερωτευθώ τουλάχιστον πέντε χρόνια...and that's bad!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr