Ταλιατέλες με μοσχαράκι και πολύχρωμες πιπεριές το σημερινό μας μενού από τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα!
Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε το κρέας σε λίγο ελαιόλαδο με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες και αφού σoταριστούν αρκετά και μαλακώσουν σβήνουμε με το κρασί.
Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε το κρέας σε λίγο ελαιόλαδο με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες και αφού σoταριστούν αρκετά και μαλακώσουν σβήνουμε με το κρασί.
Συμπληρώνουμε με την ντομάτα και την πάπρικα και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Όταν μαλακώσει καλά το κρέας κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και τις ταλιατέλες και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.
YΛΙΚΑ
- 500 γρ. μοσχαράκι γάλακτος
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 2 κ. σούπας γλυκιά πάπρικα
- 400 γρ. ντοματάκια κονκασέ
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 500 γρ. βρασμένες ταλιατέλες
- 1/2 μάτσο μαϊντανός
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr