Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο - Κάντε focus στους στόχους σας - Ενδιαφέρουσες συζητήσεις & θετικές συναναστροφές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Πέμπτη είναι μια πλούσια σε αστρολογικές ενδείξεις ημέρα, καθώς έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές συμμετρίες: το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και το τρίγωνο της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα. Στην πορεία της ημέρας η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από τον Καρκίνο και θα εγκατασταθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες και δυο τρίγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές ενώ οι μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στα μεταβλητά ζώδια είναι λίγο πιο ασταθείς, η τόση ενεργοποίηση του Κρόνου όμως τόσο από τον Ήλιο όσο κι από τη Σελήνη μας κάνει να συγκεντρωνόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία στους στόχους μας και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, χωρίς να χάνουμε τη δημιουργικότητα μας αλλά και την πνευματικότητα μας. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις και θετικές συναναστροφές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μας κάνει να νοσταλγούμε ωραίες στιγμές, να θέλουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να βρεθούμε σε όμορφα μέρη για να χαλαρώσουμε με τη συντροφιά αγαπημένων μας προσώπων. Δίνει μια πιο ρομαντική διάσταση στη μέρα μας και μας δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω της τέχνης είτε απολαμβάνοντας μια συναυλία είτε μια παράσταση σε ένα θέατρο. Η τέχνη είναι πάντα μεγάλο καταφύγιο και γαληνεύει την ψυχή μας. Σήμερα όμως έχουμε και μια όμορφη πλανητική αλλαγή, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα κι επηρεάζει θετικά την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τα οικονομικά μέχρι τις 06/08 που θα διατηρήσει αυτή τη θέση. Ενθουσιαζόμαστε και παθιαζόμαστε πιο εύκολα, αναζητάμε τις απολαύσεις και τις χαρές του καλοκαιριού και ακόμη γινόμαστε πιο γενναιόδωροι με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά θέματα ή οι υποχρεώσεις σας, αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε ή να βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτητικές όψεις που έχουμε αυτή την εβδομάδα και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Σήμερα μπορεί να έχετε ένα νέο που αφορά οικονομικά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει να νοσταλγείτε πρόσωπα ίσως κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα φίλο-η με τον οποίο-α έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να πάρετε την απόφαση μάλιστα να κάνετε μια επίσκεψη σε ένα μέρος που σας έχει λείψει ή έχετε ωραίες μνήμες από κει. Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Λέοντα μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας, της φήμης, των παιδιών. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι το ξημέρωμα της 5ης Αυγούστου, χαρίζοντας σας ένα διάστημα ιδιαίτερα ενεργητικό στα παραπάνω θέματα και για πολλούς πολύ ευχάριστο. Κάποιοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, άλλοι θα ερωτευθείτε, άλλοι θα αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης, ενώ αν σας ενδιαφέρει η απόκτηση ενός απογόνου θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της μέρας με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου και την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα θα μπορείτε να το κρύψετε είτε για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είτε με την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι όμως κατάλληλες οι πρωινές ώρες για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες. Τα πράγματα θα βελτιωθούν στην πορεία της μέρας που τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ουρανό θα ευνοήσουν τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Πολύ θετικό το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα, αλλά και οι όψεις της Σελήνης στην πορεία της μέρας. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Συζητήστε και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Μέσα στη δίνη όμως των υποχρεώσεων μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό που δεν αντέχετε είναι άτομα γύρω σας να σας παραπονούνται ή να είναι αρνητικοί και να σας αποθαρρύνουν αναφορικά με τους στόχους σας. Στον αντίποδα, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει την απαιτούμενη εξωστρέφεια και βοηθά να κανονίζετε με φίλους δραστηριότητες κι εξόδους που διώχνουν μακριά το άγχος και την πίεση. Σήμερα προχωρά στον Λέοντα και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να έχετε πλάνα να ανακαινίσετε έναν χώρο, πχ το σπίτι σας, το εξοχικό σας, να κάνετε πλάνα για μια μετακόμιση ή να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας μέχρι τις 05/08 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες ενεργοποιείται ο Κρόνος από τους Ιχθύς τόσο από τον Ήλιο όσο και από τη Σελήνη που σχηματίζουν όψεις προς αυτόν. Έτσι το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο στους Ιχθύς θα έχετε μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Ενδεχομένως να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που θα σας διαφωτίσει ή θα σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Ωραίο το βράδυ της Πέμπτης αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με συνεργάτες σας ή να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η Πέμπτη μπορεί να μην είναι η πιο άνετη μέρα σε γενικές γραμμές, αλλά είναι από τις παραγωγικές μέρες της εβδομάδας για σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε επαγγελματικά να σας αποφέρει και χρήματα. Στα πολύ καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των καθημερινών επαφών. Με τον πλανήτη της σαγήνης και του έρωτα σ’ αυτό τον τομέα μέχρι τις 05/08 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για να φλερτάρετε, να είστε πιο δημιουργικοί, πιο ευδιάθετοι.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ