Η 22χρονη Τίφανι δολοφόνησε τον 53χρονο sugar daddy: Του έκοψε τον αντίχειρα για να αρπάξει χρήματα από τον φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό του (βίντεο)

Η 22χτονη Τίφανι Γκρέι μαζί με μία φίλη της μαχαίρωσαν τον 53χρονο και μετά με τον αντίχειρά του πλήρωσαν για ναρκωτικά και αλκοόλ

Σοκάρει τους Αμερικάνους, η δολοφονία ενός 53χρονου από την την 22χρονη ερωμένη του, την οποία συντηρούσε ως sugar daddy.

Η 22χρονη Τίφανι Γκρέι αφού με τη βοήθεια μίας 19χρονης φίλης της σκότωσε τον Φασίλ Τεκλεμαριάμ, στη συνέχεια του έκοψε τον αντίχειρα προκειμένου με το αποτύπωμά του να έχει πρόσβαση στο κινητό και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Η δολοφονία έγινε τον Απρίλιο στο σπίτι του θύματος με μαχαίρι.

Το θύμα

 

Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι μετά τη δολοφονία η Γκρέι μαζί με τους συνεργούς της χρησιμοποίησαν τον αντίχειρα του 53χρονου για να αγοράσουν, μεταξύ άλλων, μαριχουάν και αλκοόλ.

Η Τίφανι δεξια, με τη συνεργό της

 

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το διαμέρισμα του 53χρονου έχει καταγράψει την Γκρέι και την 19χρονη Όντρεϊ Μίλερ μαζί με δύο άλλους άνδρες να μπαίνουν και να βγαίνουν από το διαμέρισμα περίπου την ώρα της δολοφονίας του άνδρα.


Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ο 53χρονος ήταν την 1η Απριλίου όταν μπήκε στο κτήριο που έμενε μαζί με την Γκρέι.

Σύμφωνα με τη δικογραφία συνεργοί της Γκρέι μετέφεραν καθαριστικά στο διαμέρισμά μετά την 1η Απριλίου προφανώς για να σβήσουν τα ίχνη τους, με τους αστυνομικούς όμως να εντοπίζουν ένα ματωμένο αποτύπωμα παπουτσιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ